Gelapur hőhídmegszakító termékek

Nyílászáró beépítés elött áll?

Szeretné hőhídmentesen beépíteni a nyílászárókat?

Az ajtók alá használja a Gelapur HŐHÍDMEGSZAKÍTÓ SZENDVICSPANELT! A nagy hőszigetelő tudásának köszönhetően megvéd a páralecsapódástól, folyamatos állandó hőmérsékletet biztosít az nyílászárók alatt is. 

Gelapur szendvicspaneleket gyártása-forgalmazása.

A szendvicspanel két vagy három réteg Gelapur lap közé ragasztott XPS hőszigetelő réteggel készül.

10cm vastagságig két réteg közé ragasztjuk az xps lapokat, 10cm vastagság felett már három réteg Gelapur közé nagy hőszigetelő képességű PIR80 lap kerül.

Gelapur hőhídmegszakító panel ajtók alá

A profi nyílászáróbeépítéshez

Szeretnénk bemutatni Gelavi Bau Kft egyedi fejlesztését a Gelapur hőhídmegszakító panelokat amiket kifejezetten a nyílászárók alatti hőhídmegszakítás miatt fejlesztettünk ki.

Az ajtók alatti hőhídmegszakító panel a Gelapur panel. Két réteg Phonotherm panel közé ragasztott xps lapból áll.

Masszív, erős, nagy teherbírású, nagyon jó hőszigetelő tulajdonságú hőhídmegszakító panel ami kifejezetten a 0 parapet magasságú nyílászárók vagy is az ajtók alá lett kifejlesztve.


Fokozza otthona energiahatékonyságát a Gelapur Hőhídmegszakító Panelokkal

A Gelapur hőhídmegszakító panelek magas teljesítményű megoldásait kínálják az otthonok és épületek hőszigetelésére, különösen a nyílászárók alatt. Ezek az innovatív panelek a hőhídok minimalizálására és a hőveszteség csökkentésére lettek tervezve, így növelve az épület energiahatékonyságát és kényelmét.

A Gelapur hídmegszakító panelokkal történő felújítása vagy új építkezése esetén a tulajdonosok jelentős energiamegtakarítást érhetnek el. 

A panelok megvásárolhatók a webshopunkban személyes átvétellel vagy országos kiszállítással a GLS futárszolgálattal. Webshopunkban többféle fizetési mód is választható: utánvét - bankkártya - átutalás.  

A szendvicspanel két réteg 15mm vastag Phonotherm lap közé ragasztott XPS vagy PIR hőszigetelő réteggel készül. 

Gelapur-X hőhídmegszakító panel az ablakok alá

Szeretnénk bemutatni Gelavi Bau Kft egyedi fejlesztését a Gelapur-x hőhídmegszakító panelt amit kifejezetten ablakok alatti hőhídmegszakítás miatt fejlesztettünk ki.

Masszív, erős, nagy teherbírású, nagyon jó hőszigetelő tulajdonságú hőhídmegszakító panel ami PIR80 és Phonotherm anyagok felhasználásával készül.

Az ablakok alá használja a Gelapur-X HŐHÍDMEGSZAKÍTÓ párkányfogadó elemet! A nagy hőszigetelő tudásának köszönhetően megvéd a páralecsapódástól, folyamatos állandó hőmérsékletet biztosít az nyílászárók alatt is.

Az elem tömör Puren-PIR NE 80 anyagból készül ami rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal bír!

Kifejlesztettük ezt a speciális kifejezetten ablakok alá szánt hőhídmegszakító elemet. A párkányfogadó elemmel már egyből kialakítjuk a párkányok dőlésszögét.

Belső oldalára egy Phonotherm lapot ragasztunk a nagyobb teherbírás növelésére.

Nincs többé befele lejtő ablakpárkány!!

Az ablakokról le kell szerelni a műanyag párkányfogadót és egyből a Gelapur-X szendvicspanelre ragasztjuk.

Az ablakok alá kifejlesztett Gelapur-X hőhídmegszakító elemmel nincs többé hideg belsőoldali ablakpárkány, penész. Megszünteti az ablakok alatti hőhidat. Kialakításának köszönhetően a külső párkány többé nem fog befelé lejteni. A lejtésben kialakított párkányfogadót össze kell dolgozni a külső homlokzati hőszigeteléssel, így tökéletes hőszigetelést nyújt az ablakok alatt is.

Webshop

A Gelapur termékek megvásárolhatók a webáruházban. Országos szállítással a GLS futárszolgálattal, lehetőség személyes átvételre Fóton. Többféle fizetési lehetőség: utánvét - barion bankártyás fizetés - banki átutalás

Beépítés

Beépítésnél fontos a precíz kimérés és beállítás. Ismernünk kell a nyílászárók pontos falközi elhelyezését. Legalább a panel alatt beépítés előtt el kell készülnie a bitumenes vízszigetelésnek mert erre ültetjük rá a Gelapur szendvicspanelt.

100cm szélességig csak ragasztóhabbal rögzítjük, 100cm felett már ajánlatos az "L" alakú sarokvas megerősítés a kifordulás ellen. A paneleket fémlemezzel toldjuk. 


Hibás Ytong beépítést cseréltünk Gelapur szendvicspanelre!


Ügyfeleink küldték:Beépítés megrendelése

Nem ér rá a nyílászárósa? Nem ismeri a GELAPUR anyagokat? Nem ismeri a szakszerű hőhídmentes beépítést? Kérjen árajánlatot még ma! Pest megyén belül vállaljuk a panelok beépítését.

Kérjük, addja meg az adatait és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.