Szolgáltatások

Thermo-Block

A grafitos polisztirol zsalu gyors és hatékony megoldást kínál az építkezésben, így használata esetén nincs szükség további kötőanyag felvitelére. A Thermo-Block elemeit pusztán össze kell pattintani, így a technológia alkalmazásával minden eddiginél egyszerűbbé válik az építkezés. Télen és nyáron egyaránt kitűnő hőszigetelő képességű építőanyagot keresel? Próbáld ki a Thermo-Blockot, a hőhídmentes falazás új generációját, amely már számtalan családi ház, ikerház és sorház építésében bizonyított!

Árazatlan költségvetés kiírás

Komolyabb építkezési munkára szeretnél kivitelezőt találni, ezért fontos, hogy alaposan mérlegelni tudd a beérkező árajánlatokat? Árazatlan költségvetési kiírás esetén szerepeltetheted a konkrét alapanyagok kiszámolt mennyiségét, így minden esetben biztos lehetsz benne, hogy azokat a vállalkozókat versenyezteted meg, akik az általad előírtak szerint határozzák meg árajánlataikat. Kérd segítségünk az árazatlan költségvetési kiírás elkészítésében, illetve esetleges kérdéseid esetén fordulj hozzánk bizalommal!


Gelapur panelek

Rendkívüli hőszigetelő hatásának köszönhetően a Gelapur hőhídmegszakító szendvicspanelek képesek állandó hőmérsékletet biztosítani a nyílászárók alatt, valamint tökéletes védelmet nyújtani a páralecsapódás ellen. Legyen szó ajtók vagy éppen ablakok alá történő telepítésről, a Gelapur panelek nem csak az energiatakarékos tervezést, de a maximális komfortérzet kialakítását is segítik. Szeretnéd Te is a legkorszerűbb szigetelési megoldást alkalmazni? Tekintsd meg a részleteket, és hívj minket most!

Fújt cellulóz hőszigetelés

A korszerű építkezés alapfeltétele az energiahatékonysági szempontokat teljes mértékben szem előtt tartó hőszigetelés kivitelezése. A fújt hőszigetelés bármely falazat, födém vagy tetősík szigetelése egyszerűen megoldható, legyen szó akár régi építésű ingatlanok renoválásáról vagy éppen új építésű házakról. Az újrahasznosított alapanyagokat tartalmaz cellulóz szigetelés homogén, résmentes felületet képez, így bonyolultabb szigetelési feladatok esetén is hatékony megoldást jelent. Olvasd el a részleteket!


Tető tartozékok

Új tető építése vagy régi tetőszerkezetek korszerűsítése esetén elengedhetetlen, hogy a legmodernebb, leghatékonyabb építő- és szigetelőanyagokat használjuk. Szegőléceink, vápaelemeink, keményszegélyeink, lezáróink vagy szellőzőszalagjaink tartósságára évtizedekig számíthatsz. Páraáteresztő tetőfóliáink telepítése esetén biztos lehetsz a maximális szigetelésben és az épület egészséges szellőzésében. Tekintsd meg webáruházunk összes termékét, és válaszd akciós kínálatunkat, ameddig a készlet tart!

Központi hővisszanyerős szellőztető rendszer

Olyan épületben szeretnél hatékony szellőzőrendszert telepíteni, ahol rossz minőségű a benti levegő, vagy esetleg magas a páratartalom? Szeretnél minden egészségügyi szempontnak megfelelni, így antiallergén szellőztető rendszert alakítanál ki? A központi hővisszanyerős szellőztető rendszer modern megoldást jelent, amellyel nem csupán az épület használóinak egészségét támogathatod, de komoly energiamegtakarítást is elérhetsz. Kérd ajánlatunkat, és hasznosítsd a fel nem használt energiát professzionális rendszereinkkel Te is!

Tartószerkezet kivitelezés

Amennyiben építkezésekről van szó, elsődleges fontosságú, hogy olyan kivitelezőt válassz új házad tartószerkezetének felépítésére, aki komoly szakértelemmel rendelkezik. A tartószerkezet kivitelezés az alap elkészítésétől a tetőszerkezet megépítéséig minden részletet magában foglal, így érdemes olyan vállalkozóval dolgozni, aki a folyamat egészét képes egy kézben tartani. Szeretnél tételes árajánlatot kérni, amely a munkadíj mellett pontos mennyiségszámítást is tartalmaz? Vedd fel velem a kapcsolatot, és küldd el számomra kész terveidet!