Bemutatkozás

Rólam: 

Czövek Béla vagyok a Gelavi Bau Kft tulajdonosa. 1993 óta dolgozom az építőiparban, számos cégnél megfordultam már mindenféle beosztásban pl üzlettársként is, de 2018-ban úgy döntöttem, ideje megpróbálnom egyedül talpon maradni az építőipar nehézkes világában.

Megalapítottam a Gelavi Bau Kft-t. Cégem családi házak generálkivitelezésére szakosodott. Fő tervékeségünk a tartószerkezet építése, de megbízható profi alvállalkozóinkkal a generálkivitelezés sem okoz problémát. Egyszerre maximum egy kivitelezést vállalunk, mert így csak egy feladatra kell koncentrálnunk ezáltal tudjuk garantálni, hogy határidő előtt átadjuk. Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre helyezzük a hangsúlyt.

Szeretnél építkezni, de nem mersz nekivágni mert látod, tapasztalod az építőipar jelenlegi negatív helyzetét? Eleged van már a kontárokból, attól tartasz, hogy átvernek, becsapnak, vagy hogy nem készül el időben a megrendelt munka? Ha szeretnéd ezeket problémákat elkerülni akkor a legjobb helyen jársz!

Cégünk garantálja a minőségi, tisztességes, időben átadott kivitelezést! A Gelavi Bau Kft garancia a pénzed védelmére! Ez nálunk se volt mindig így, de egy komoly szemléletváltás után a sok kudarcból tanulva új célokat határoztunk meg!

Legfontosabb céljaink az építkezés alatt a minőségi kivitelezés és az időben való befejezés! Ezeknek rendelünk alá mindent!

A céljaink elérését a kollégáink hatalmas építőipari tapasztalata és a folyamatos képzése garantálja. Számtalanszor bizonyították már a szakértelemüket és az elhivatottságukat, amit hűen tükröz, hogy cégünk évről-évre töretlenül fejlődik.


A számos építési megoldás közül az ICF technológiát részesítem előnyben, ezen belül is a Thermo-Block rendszerét. 2016 óta használom ezt a terméket és csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. TB házban élek ezért látom-érzem-tapasztalom az előnyeit. Több tucat Thermo-block kivitelezéssel a hátam mögött kijelenthetem, hogy mindent megtanultam a technológiáról. Külön örülök annak, hogy több építészt is úgy ismertem meg, hogy a Thermo-Block felől érdeklődött, mert kíváncsi volt a rendszerről kivitelezői oldalról nézve. 

Szerződött kivitelezői partnere vagyok a Thermo-Block Magyarország Kft-nek vagyis a forgalmazónak.

25cm falelem
25cm falelem
35cm falelem
35cm falelem
44cm falelem
44cm falelem

Építőipari szaktanácsadás

Családi ház építéssel kapcsolatos szaktanácsadás. Mit, mikor, miért érdemes, hogyan kell, hogy ne érjék meglepetések! Részletes szaktanácsadás a telekvásárlástól a beköltözési. Már az elején felkészítem a várható buktatókra, hogy ne utólag kelljen megoldást találni a problémára!

Építészeti tervezés partnerek által

Építész tervek készítése

Szakági tervek készítése:

 • statika
 • épületgépészet
 • épületvillamosság
 • energetikai tanúsítvány készítése

Kivitelezés

Családi házak szerkezetépítő munkáinak szakszerű kivitelezése. Tégla, Ytong, Silka, Thermo-Block falazatok készítése. Monolit, Leier, Porotherm, E gerendás födémek építése. Szeglemezes tetők, hagyományos ácsolt tetők készítése. fújt cellulóz és üveggyapot hőszigetelés készítése

Árazatlan költségvetés kiírás

Kedvező áron vállalom családi házak árazatlan építészeti költségvetés kiírásának készítését!

 • tételes
 • átlátható
 • részletes

A kiírás segítségével minden vállalkozó ugyanazt a műszaki tartalmaz árazza be így könnyedén elkerülhetjük a számolásokból, félreértésekből eredő vitákat illetve az egyoldalas költségvetéseket amikből szinte semmilyen lényeges információt nem kapunk mit is tartalmaz pontosan!

Az árazatlan kiírás tartalmazza:
 • tartószerkezeti (kőműves) munkákat
 • ács-bádogos-tetőfedő munkákat
 • befejező-felületkezelő szakipari munkákat
 • elektromos munkákat
 • gépészeti munkákat
 • nyílászárókkal kapcsolatos munkákat
Az kiírás készítésének a díja:
 • nettó alapterület 100m2-ig: 1400ft/m2 + ÁFA
 • nettó alapterület 100m2 felett: 1000ft/m2 + ÁFA

Az ár egyszerű családi házakra vonatkozik, bonyolult formák, megoldások esetén az ár változhat. Minden megkeresésre árajánlatot adok. Árajánlat kéréshez küldje el az összes rendelkezésre álló tervdokumentációt az alábbi e-mail címre: gelavibau@gmail.com

Energetikai szaktanácsadás

Köszönöm, ha megosztásoddal segíted a munkámat! Szeretném bemutatni legújabb szolgáltatásomat:

 • családi házak hőkamerás állapotfelmérése
 • energetikai állapotfelmérés
 • energetikai szaktanácsadás 
 •  energiahatékonyság növeléséhez szakmai javaslat készítése

Helyszíni állapotfelméréssel energetikai korszerűsítési javaslatot készítek bekerülési költségekkel! Az épület gépészeti hatékonyság növelésére, korszerűsítésére adok javaslatokat. Segítek kiigazodni a mai korszerű hőszigetelési anyagok technikák világában. Novemberben ingyenes kiszállással vállalom a helyszíni felmérést Pest megyén belül, most kedvezményes áron: 49.990ft

Érdeklődni, időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken lehet: 


Rólunk mondták

"Bélával úgy ismerkedtem meg, hogy elkezdtem a házunk felújítását és olyan csoportokba, közösségekbe regisztráltam ahol ilyen jellegű témákat vitatnak meg. Láttam, hogy Béla elég sok mindenhez hozzászól szerteágazó kérdéskörökben és mindig a valóságnak és az igazságnak megfelelő segítő válaszokat ad a kérdezőknek. Mivel kezdő felújítóként sok mindenben nem voltam biztos, hogy hogyan is fogjak hozzá így úgy gondoltam, hogy privátban kéretlenül :) megkeresem a kérdéseimmel. Úgy voltam vele, hogy legfeljebb nem válaszol, ettől rosszabb nem lehet. 

Nagyon kellemes meglepetésemre, pozitívan fogadta a kérdésemet és minden előzmény nélkül szívesen segített. Azóta nagyon sok mindent köszönhetek neki, szinte a ház teljes felújításában végigkísért és folyamatosan ellátott a valóságnak és az igazságnak / észszerűségnek megfelelő tanácsokkal teljesen önzetlenül. Ami kifejezetten nagyon jól jött számomra, hogy mindig úgy és olyan módon őszinteséggel segített, ami az adott feladatra 100% kielégítő megoldást adott, még ha az néha nehezebb is volt, mint ahogy elgondoltam, és így nem abba az irányba mentem el mint sok szaki ", hogy jól van az úgy majd más megoldja ". Így minden olyan lett amilyennek lennie kellett. Mindig tudtam, ha valaki dolgozik nálam, hogy mit figyeljek a munkájában, mert előtte Béla mindig elmondta és így meg tudtam azt előzni, hogy valamit vissza kelljen bontatnom és esetlegesen úgy elfogadnom, ahogy azt nem kellet volna. Minden építkezés előtt álló leendő ügyfélnek CSAKIS ajánlani tudom, mert őszinte, tisztességes és 100%-ig profi." 

- KÓS GERGŐ 2020 -


Egy újabb vélemény amit kaptam egy olyan embertől akivel még sosem találkoztam személyesen csak online:

"Elveszettnek érezve magam az építkezés sűrű, sötét erdejében, próbáltam folyamatos információk és tudás birtokába kerülni, így esett, hogy egy napon betévedtem egy házépítős csoportba, ahol megismertem Bélát. Minden túlzás nélkül állítom, hogy az egyik legjobb dolog, ami történhetett velem az építkezésem során. Először csak arra lettem figyelmes, hogy mennyire aktív és segítőkész másokkal, majd, hogy ez a csávó nem csak magyaráz és okoskodik mint a legtöbben az ilyen vagy ehhez hasonló csoportokban, hanem valóban hatalmas szaktudása van, és nem csak elméleti síkon képes megközelíteni helyzeteket/munkafolyamatokat, hanem valós gyakolati rálátással rendelkezik. Úgy gondolom baromi ritka, aki idejét nem sajnálva próbál vadidegenek problémáiból kiutat találni, mert valljuk be, sokszor még az is sz@rik rád, akinek kőkeményen csengeted a lóvét. A hozzáállása számomra tökéletesen egyértelművé tette, hogy ő nem csak egy kivitelező a sokból. Míg a szakma 90%-a azt nézi hogyan tudja lehúzni az utolsó bőrt is az építtetőről (mindezt a legkevesebb munkával elérve, legtöbbször nem is megfelelő minőségben), addig ő nem rest a saját munkáján kívül is (ami nyilván az igazi pénzkereseti lehetősége), szimplán jószívűségből segíteni másokon. És ez a nem mindegy. Persze ő sem egy jótékonysági intézet, de ha tud segít, és ez az a tulajdonság, ami őt kiemeli a sokból. Én ebből az aspektusból megközelítve tudok írni véleményt, de szerintem ez mindent elmond. Emberség és jólelkűség. Na meg tisztesség. Lehet keresni jobbat, de minek? Véleményem szerint a legnagyobb "hiánycikk" manapság nem az alapanyag, hanem az emberi értékekben rejlik, és a legnagyobb respect ezért jár neki, amellett hogy egyébként messze-messze az egyik legjobb abban amit csinál. Ha tehetném, vele kezdeném újra, és biztos vagyok benne hogy ezerszer könnyebb volna most az életem, és nem öregedtem volna 2 év alatt tizet. Sajnos az emberek többsége nem látja át mire is vállalkozik, mikor belekezd. Az elején erősek vagyunk, azt hisszük képesek vagyunk áttörni bármilyen falat, hogy nekünk elég 2 óra alvás és a többi, de nagyon ritka, akinek nem törik bele a bicskája. Tapasztalatból mondom, zöldfülűként saját szervezésben nem leányálom az építkezés, kivéve ha mazochista vagy. Ha újra kezdhetném, csakis Béla, és csakis a Thermoblock. Vele nem mentem volna keresztül ennyi nehézségen, ebben az egyben biztos vagyok, és még így is, mennyi mindentől megóvott! Csakis hálával tartozok neki, és tudom, hogy ő mostmár végig egyengetni fogja ezt a nehéz és göröngyös utat, pusztán emberségből."

- Lakatos Gábor 2021 -


Egy Erdélyben élő srác írta rólam:

Czovek Bela, (Bela-Wikipedia en igy neveznem) mert nagyon jol ismeri az epitkezes minden reszet. O az idealis epitto! Becsuletes, mindig csinal idot az embereken segitteni, mindig adja az optimalis megoldast. Mindig azt a megoldast keresi az adott problemara amelyik a legelonyosebb a megrendelo ugyfelnek. Az a vallalkozo akivel mindenki szeretne epittetni. Mert nagyon erti a szakmajat! Ami meg nagyon fontos es ritka az epitkezesi iparban az, hogy nagyon erti a dolgok fizikai folyomatat is! Igy innen kovetkezve, o megtudja adni minden kulon esetre (hazra) a pont odaillo optimalis megoldast. Mivel minden haz egy kulon eset (egy prototipus mert egy kulon haz kulon tervvel. Ha egy sorhaz lenne akkor sablon es szallagmegoldas lenne) igy nem lehet minden problemara sablont huzni mindig van ugy, hogy egy egy kulon megoldas kell arra a kulon esetre es ezekben Bela nagyon a toppon van mivel folyamatosan tanul es fejleszti magat es csapatat.

 - Nagy László 2021 -