Pénzügyi terv építkezőknek

Komplex pénzügyi terv, mely teljes átláthatóságot biztosít az építkezéssel kapcsolatos teljes kiadásokról.

Tartalmaz építőanyag és raklap nyilvántartót is. Nyomon követheted és dokumentálhatod az építőanyag beszerzést is.

 A pénzügyi terv segítségével előre megtervezheted az összes kiadásodat. A költségkimutatás úgy van felépítve ahogy maga az épület készül, végig vezet az építkezés folyamatán. Csak felkell vinned bele az árazott költségvetésed alapján előre megállapított költségeket, és a mindig aktuális kiadásaidat, így folyamatosan nyomon tudod követni az építkezés mindig aktuális pénzügyi helyzetét

Tartalmaz építőanyag és raklap nyilvántartót. Nyomon tudod követni kik vesznek részt az építkezéseden. Bármikor megtudod nézni, hogy állsz a tervezett költségekhez képest, így látni fogod hol mennyi megtakarításod keletkezett.

Végig nyomon tudod követni, hogy áll az építkezés anyagi helyzete, látod melyik tétel került többe vagy hol mennyit tudtál megspórolni. Ezt a megtakarított összeget sokkal könnyebben tudod átcsoportosítani olyan területre, ahol szeretnél többet költeni. Egy valóban jól átlátható komplex költségvetés és pénzügyi terv!

A pénzügyi terv tartalmaz még több nagyon hasznos kiegészítőt is:

  • A raklap nyilvántartóval folyamatosan nyomon tudod követni mennyi raklap van még az építkezésen, melyiket hova kell visszavinned, mennyi pénzt kapsz értük.
  • Az építőanyag nyilvántartóval folyamatosan nyomon tudod követni melyik építőanyagot honnan vetted, ha megmaradt hova tudod visszavinni, kitudod keresni melyik számla tartalmazza.
  • A résztvevők listázásával bármikor visszatudod nézni ki mikor mit csinált az építkezésen, mettől meddig dolgozott stb.

A pénzügyi terv egy kezdő építkezőnek jóval több hasznot termel, mint amennyi kiadásba kerül ez neki. Egy folyamatosan megtérülő befektetés!

Bízom benne, hogy te is meglátod benne a valódi értéket és mielőbb az új vásárlóim között üdvözölhetlek!

Egy okos építkező nem azt nézi mennyibe kerül a Pénzügyi terv, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!

Szerinted, a te véleményed szerint egy 80millió forint értékű építkezésen mennyit veszíthetsz, ha nem vagy elég felkészült, ha nem tudod alaposan megszűrni a vállalkozókat, ha nem látod át a költségeket, ha nem látod előre a várható kiadásokat??Próbáld meg számszerűsíteni mekkora összeget kockáztatsz, hunyd be a szemed és mond ki azt a számot amire gondoltál...

Most mond ki azt is mennyibe kerül a Pénzügyi terv, amivel felkészülten, magabiztosan vághatsz bele az építkezésbe, garantáltan elkerülve a nemvárt felesleges kiadásokat...

Üdvözöllek az új ügyfeleim között :)

A 30 éves kivitelezői tapasztalataim alapján egyetlen egy olyan megrendelővel nem találkoztam, aki felkészülten pénzügyi tervekkel keresett volna fel. Azt mindenki tudta mit szeretne megépíteni, ennek megfelelően el is készítették a terveket, de mindig nálam derült ki, hogy mennyibe is fog valójában kerülni az az építési projekt. Pénzügyi elképzelése mindenkinek volt csak nem pénzügyi terve. Internetről, ismerősöktől gyakran idegenektől kapott költségek alapján határozták meg a projektre szánt keretet.

Miután részletesen, tételesen beárazva kiszámoltam az épület költségeit jött a feketeleves mert kiderül, hogy egyáltalán nincs ennyi pénzük, nagyon sokszor több tízmillió forinttal magasabb a végösszeg, mint azt gondolták volna. És itt még csak az épület költségeiről beszélünk. Rengeteg egyéb kiadás van maga az épület felépítése mellett, amivel szinte senki sem kalkulál. Megvették már a telket, a tervek is elkészültek, de fogalmuk sincs mennyibe fog kerülni! Ez nagyon elhibázott döntés. Sok kudarcba fulladt kivitelezéskezdeményezést láttam már mert nem kaptak elegendő hitelt ahhoz, hogy megtudják valósítani az álmaikat. Ment a kukába a terv az álom és eladták a telket, több milliót bukva az egész projekten.

Miért? Mert az álmaikat kergették és nem a valós reális pénzügyi lehetőségeiknek megfelelően terveztek!

Az igényeikhez terveztek és nem a pénzügyi lehetőségeikhez.

Ha velem tartasz ilyen veled nem fordulhat elő mert a szolgáltatásaimmal segítek jó előre, felkészülten, magabiztosan, valós pénzügyi tervvel nekivágni az építkezésnek. Első és legfontosabb egy alapos, átgondolt pénzügyi terv elkészítése. Ebben segít az a nagyon hasznos információs csomag, (ez maga a pénzügyi terv) amibe beleírtam az összes általános pénzügyi kiadást, költséget beleértve már a telekkel kapcsolatos kiadásokat is, ami előfordulhat egy átlagos építkezésen.

A pénzügyi terv segít elkülöníteni az építkezés költségeit és azt a rengeteg egyéb kiadást, amivel a legtöbben nem is számolnak. Az átgondolt pénzügyi terved alapján jól láthatod mekkora összeget tudsz szánni a telekvásárlásra, az egyéb kiadásokra és magára az építkezésre.

Kezdő építkezőként szükséged lesz segítségre a kitöltésben, mert reális és nem vélt összegeket kell beírni. Ebben segít neked az "Online szaktanácsadás" szolgáltatásom, ahol tételesen sorra vesszük a pénzügyi lehetőségeidet, alaposan átgondolva kitöltjük a tételeket.

Ha még mindig maradtak kérdések benned a pénzügyi tervvel kapcsolatban keress fel valamelyik elérhetőségemen, segíteni fogok azok megválaszolásában.