Nem csak egy könyv, hanem egy komplex e-book tudástár, ami a kezdő építkezők életét könnyíti meg. Megmutatom a folyamatoknál mire kell figyelni, hogy ne legyen hibás a kivitelezés. Leírom, hogyan kerüld el a kontárokat, hogyan találj megbízható kivitelezőt és hogyan szerződj úgy, hogy garantáltan hátra dőlhetsz, nem fognak átverni, becsapni!


Könyvbemutató


Üdvözöllek az "Egy építkezés és annak buktatói" e-book olvasói között. Szeretnélek baráti hangulatban és nem a címből eredő, negatív gondolatokkal olvasva, végig vezetni egy családi ház felépítésében. 30 éves kivitelezői tapasztalattal a hátam mögött megmutatom neked, mik rejlenek a kulisszák mögött.

Voltam már kivitelező, építtető, megrendelő, alvállalkozó, terveztem már sok-sok épületet, egyszóval láttam már, tapasztaltam már sok furcsaságot, problémát, gondot egy építkezésen és mindezt most megosztom veled.

A könyvemben megmutatom neked hogyan kell gondtalanul felépíteni egy családi házat. Lépésről-lépésre végig vezetlek a kivitelezésen egészen a beköltözésig, megtanítalak rá hogyan kerüld el a problémákat és a buktatókat. Ha végig odafigyelsz a könyvben leírtakra, garantálom, hogy felkészülten, profi építkezőként fogsz belevágni ebbe a hatalmas projektbe, ami talán életed legnagyobb pénzügyi kockázata is egyben.

Minden témánál, témakörnél leírom, mik lehetnek a buktatók és azt is, hogyan tudod elkerülni azokat. A legtöbb esetben gyakorlati tapasztalatot is írok le mellé mert sajnos akad bőven!

Mindig a legköltséghatékonyabb, legoptimálisabb megoldásokat fogom neked javasolni. Nem az a cél, hogy a legolcsóbbat keressük, hanem az, hogy a nagy választékok közül a legjobb, de egyben a legköltséghatékonyabb megoldást válasszuk!

Szeretnéd, ha kivételesen a te építkezésed egy gondtalan építkezés lenne?

Gyere, és tarts velem!

Generálkivitelezőként a közel 30 évnyi építőiparban eltöltött idő alatt rengeteg céggel kerültem már kapcsolatba, mint megrendelő. Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak nekem is. Rengeteg olyan csapat akart már munkát vállalni nálam, akiknek se cégük, se érvényes adószámuk, se szaktudásuk, se becsületük nem volt és semmi más nem érdekelte őket csak a minél előbbi, minél nagyobb profitszerzés, amely érdekében gátlástalanul képesek lettek volna átgázolni bárkin.

Találkoztam már átvert és becsapott nyugdíjas könyvelő házaspárral, fiatal házasokkal kisbabával, de még a tapasztalt generálkivitelezőket sem kímélik, bár velük már azért nincs olyan könnyű dolguk, de ez kizárólag a tapasztalatuknak köszönhető. Sajnos rengeteg elrontott, összecsapott munkát kellett már mások után kijavítanom. Mivel ezen a téren is igen nagy tapasztalatra tettem szert, ezért most megosztom ezt veletek, hogy nektek ne kelljen az ilyen gátlástalan, kontárokkal szembenéznetek. A weboldalamon található tartalmak mind ebben segítenek neked!

Átadom neked a hosszú évek alatt összegyűjtött hatalmas tudást, amivel magabiztos, igazi profi kivitelezővé válsz, ha csak egy munkára is, de az az egy munka életed kivitelezése lesz!

Szerző: Czövek Béla
Szerző: Czövek Béla


Ha velem tartasz segítek a kivitelezőket alaposan megszűrni. Ha elfogadod a tapasztalataimat, olyan szerződést adok át neked, amit csak egy megbízható, becsületes vállalkozó ír alá, a kontár tróger nem!!! Lehet, hogy nyers vagyok, de ez a valóság, ebben élünk. Garantálom, hogy a megbízhatatlan, simlis vállalkozó messzire el fog kerülni!

A leírtak segítségével megtanítalak, hogyan építsd fel az otthonod problémamentesen. Végig vezetlek az egész folyamaton, a telek kiválasztásától kezdve a beköltözésig.

           Az e-bookból nem csak azt tudhatod meg, hogyan kerüld el a kontárokat, hanem azt is megmutatom neked, hogyan találd meg a megbízható kivitelezőt, hogyan szerződj le vele úgy, hogy szinte feltételek és kötbérmentesen is minőségi munkát végezzen. Egyetlen mondat elegendő ahhoz, hogy szinte teljesen le legyél védve az egész építkezés alatt! Ezt a mondatot megtalálod az e-bookban és te is alkalmazhatod. 

Profi építtetőként, teljesen felkészülten vághatsz bele az építkezésbe!

Nagyértékű tudást adok át, aminek segítségével garantálom, hogy a problémák 95%-át eltudod kerülni! Miért csak a 95%-át? Mert problémamentes építkezés nem létezik! 😊


TartalomjegyzékKérdésed lenne a könyvel kapcsolatban?

Nyugodtan oszd meg velünk az őszinte véleményed, abból tudunk fejlődni!

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Építési kisokos

Az építési kisokos egy folyamatosan bővülő információs adatbázis. Igyekszem érdekes, fontos, értékkel bíró információkat megosztani veletek. Folyamatosan töltöm fel az építkezéssel az építőiparral kapcsolatos legújabb trendeket, cikkeket, híreket, hogy első kézből informálódj!

Az építőipari projektek során keletkezett szerkezeti hibák súlyos következményekkel járhatnak, mint például a szerkezeti integritás csökkenésének, biztonsági kockázatainak, és végül az ingatlan piaci értékének csökkenését. Az alábbiakban részletezzük a leggyakoribb szerkezeti hibákat és azok megelőzésének módját.

Az építőipar komplex tervezés és kihívásteli terület, ahol a kivitelezési fázisok apró detalizálása is döntő jelentőségű. A kivitelezés miatt elkövetett hibák nemcsak az épület minőségét és biztonságát érintik negatívan, hanem jelentős költségnövekedést is elérhetnek. Ebben a blogcikkben áttekintjük a leggyakrabban építőipari kivitelezési hibákat...

Az épület szakszerű párazárása nagyon fontos feladat. A kialakítása nagy figyelmet és szakértelmet igényel. Nagyon fontos, hogy a megfelelő anyagokat a megfelelő helyen kell alkalmazni különben hiába költünk rá sok-sok pénzt, nem fog megfelelően működni.

Sokszor hallottál már a légtömörségről, de nem igazán érted? Egy épület megfelelő légtömörsége az egyik legfontosabb cél, amit érdemes elérni építés közben, ha fontos az épület energia felhasználásának a hatékonysága, márpedig megfelelő légtömörség nélkül ez nem fog menni.

Sajnos ma is kaptam egy "szokásos" hibás tervet! Sajnos ki kell jelentenem ez már szokásos mert nagyon sok ilyen vagy ehhez hasonló hibákkal teli terveket kapok a megrendelőktől, akik értetlenkedve állnak a problémák felsorolása láttán!

A 30 éves kivitelezői tapasztalataim alapján egyetlen egy olyan megrendelővel sem találkoztam még, aki felkészülten pénzügyi tervekkel keresett volna fel. Azt mindenki tudta mit szeretne megépíteni, ennek megfelelően el is készítették a terveket, de mindig nálam derült ki, hogy mennyibe is fog valójában kerülni az az építési projekt. Pénzügyi...