Kivitelezés

Építőipari kivitelezés, szaktanácsadás

Cégünk Thermo-Block családi házak teljeskörű kivitelezésére szakosodott, garantált a minőségi, tisztességes, időben átadott kivitelezést! A Gelavi Bau Kft garancia a pénzed védelmére! 

Legfontosabb céljaink az építkezés alatt a minőségi kivitelezés és az időben való befejezés! Ezeknek rendelünk alá mindent!


Egy építési projekt kezdete a Gelavi Bau Kft-nél:

Te, mint leendő megrendelő bizonyára feltetted már magadnak azt a kérdést, hogyan is kezdjek neki? Szerencsédre a legjobb helyen jársz. 

Kétféle képpen dolgozunk! 

  • 1. A Gelavi Bau Kft kivitelezésében kizárólag a saját tervezésű Thermo-Block típusházak rendelhetőek. Háromféle méretben készítjük az épületeket. Természetesen apró változtatásokra lehetőség van és mivel az ár tartalmazza a komplett tervdokumentáció elkészítésének a díját, ezért a típustervet ingyen adaptáljuk a te telkedre. Az árakat és a részleteket megtekintheted az alábbi gombra kattintva: 

  • 2.  Akkor is tudunk segíteni, ha rendelkezel meglévő tervekkel, de itt már fizikailag nem mi építjük fel az épületet. Ebben az esetben igénybe tudod venni a lenti szolgáltatásainkat, amik segítségével gondmentesen végig vezetünk az építkezésen. 

Kifejlesztettünk egy kétlépcsős építési projektindító szolgáltatást, ami nagyon nagy segítség egy építkezés előtt álló leendő megrendelőnek. A két folyamat alatt rengeteg hasznos tanácsot, szakmai tapasztalatot, digitális terméket adunk át neked, ami nagyban megkönnyíti a kezdést még akkor is, ha nem minket választasz, ha nem minket bízol meg az építési projekt lebonyolításával.


1. Fázis: Projektindítő csomag 

A kezdéshez elinvitálunk egy kötetelen személyes megbeszélésre a fóti irodánkba, ahol áttudjuk beszélni a projekt részleteit. 

A projektindító csomag része:

Személyes megbeszélés

Szeretettel várlak Fóton az irodámban kb 60perc. Megismerjük egymást, meghallgatom mik a terveid, mit szeretnél megépíteni. Átbeszéljük a lehetőségeket, kezdési-befejezési időpontokat. Ha már rendelkezel tervdokumentációval alaposan átbeszéljük a műszaki megoldásokat. Ha még nem rendelkezel tervdokumentációval átbeszéljük az elképzeléseket, ha szeretnéd a szakmai tapasztalataim  alapján javaslatot teszek mit-miből-miért.

Értéke: 50.000.-

Pénzügyi terv

Átadom neked a pénzügyi tervet, ami hatalmas segítség lesz az építkezés alatt, hogy nyomon tudd követni a projekt aktuális pénzügyi helyzetét. Megtanítalak kezelni-kitölteni. Komplex pénzügyi terv, mely teljes átláthatóságot biztosít az építkezéssel kapcsolatos teljes kiadásokról. Tartalmaz építőanyag és raklap nyilvántartót is. Nyomon követheted és dokumentálhatod az építőanyag beszerzést is.

Értéke: 25.000.-

Építési nyomtatványok

Megkapod a nyomtatványgyűjteményt, amit kifejezetten az építkezés alatt szükséges dokumentumokból állítottam össze. 

Az építkezéssel kapcsolatos nagyon hasznos szerkeszthető nyomtatvány minták. Összegyűjtöttem azokat a nyomtatványokat, amikre szükségünk lehet az építkezés alatt, így már neked ezzel nem kell bajlódnod.

Értéke: 5.000.-

        A Projektindító szolgáltatás összértéke: 80.000.-

Egységcsomagban a projektindító csomag kedvezményes ára most: 69.990.-

A projektindító szolgáltatásunkat az oldal alján lévő űrlap beküldésével tudod megrendelni!

2. Fázis: Projekt árazása

Amikor elkészült a tervdokumentációd meg kell határozni a pontos projektköltségeket, el kell készíteni az árazást vagy is a költségvetést.

Ebben a szolgáltatásunkban elkészítjük a terved alapján a projekt pontosan kiszámolt, tételes, átlátható, részletes árazott költségvetését. Mi a kiírásban szereplő tételeket nem a munkanemek alapján, hanem a munkavégzések sorrendjében csoportosítjuk, így egy jól átlátható egy laikus számára is érthető árazott költségvetést kapsz.

Árazott költségvetés elkészítése

Az elkészült árazott költségvetést integráljuk az első megbeszélésnél kapott pénzügyi terv dokumentációdba, így nem kell ezzel sem bajlódnod. Az elkészült árazott költségvetést integráljuk az első megbeszélésnél kapott pénzügyi terv dokumentációdba, így neked ezzel nem kell bajlódnod.

Értéke: 100.000.-

Árazatlan költségvetés kiírás

Nagyon jól tudjuk, hogy egy építkezés egy komoly pénzügyi döntés is egyben ezért teljesen elfogadott, hogy több helyről is kérnek be árakat. Hogy bizonyítsuk mennyire nem okoz ez nekünk gondot átadom neked az épület árazatlan költségvetés kiírását is, amit a vállalkozók megversenyeztetésére tudsz használni. A fontossága abban rejlik, hogy mindenki ugyan azt a műszaki tartalmat árazza be, így eltudod kerülni az ügyeskedő vállalkozókat. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb vállalkozó lusta számolni ezért csak egy m2 árat ad meg pontos műszaki tartalom meghatározás nélkül. Kvázi azt se tudod mit kapsz pontosan a pénzedért, csak egy végösszeget látsz. Ezt a problémát az árazatlan kiírással teljes kitudod iktatni.

Értéke: 100.000.-

Személyes megbeszélés

Újra eljössz hozzám az irodámba és tételesen átnézzük a költségvetést. Sorra vesszük az költségeket, megbeszéljük az árazás során felmerülő költségcsökkentési javaslataimat. Minden terven találok olyan területet, aminek a módosításával költségeket lehet csökkenteni úgy, hogy az nem megy az esztétika vagy a minőség rovására. 

Értéke: 50.000.-

A Projektárazó szolgáltatás összértéke: 250.000.-

Az egységcsomagmost mindössze: 145.990.-


Összesítve két lépésben tudod nálunk elindítani az építkezésed előkészítő feladatait. Ebben végig segítünk, hasznos tanácsokkal látunk el, ami a végén pénzügyileg is megtérül akkor is, ha minket választasz, de akkor is, ha mással folytatod tovább! Az érték mindenképp nálad marad!

1. fázis a projektindítás: 69.990.-

2. fázis a projekt árazása: 145.990.-

Összesen 215.980.-

Amit kapsz érte:

  • 1. személyes megbeszélés
  • pénzügyi terv (fizikai termék)
  • építési nyomtatványok gyűjteménye (fizikai termék)
  • árazott költségvetés (fizikai termék)
  • árazatlan költségvetés kiírás (fizikai termék)
  • 2. megbeszélés

Egy okos építkező nem azt nézi mennyibe kerül ez a szolgáltatás, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!

Szerinted egy 80millió forint értékű építkezésen mennyit veszíthetsz, ha nem vagy elég felkészült, ha nem látod át a költségeket, ha nem látod előre a várható kiadásokat? Próbáld meg számszerűsíteni mekkora összeget kockáztatsz, hunyd be a szemed és mond ki azt a számot amire gondoltál...

Most mond ki azt is mennyibe kerül ez a szolgáltatás, amivel felkészülten, magabiztosan vághatsz bele az építkezésbe mert előre tudtál kalkulálni.

Üdvözöllek az új ügyfeleim között :)


Megrendelést és időpontfoglalást az alábbi űrlap beküldésével tudsz leadni:  


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.