Kivitelezés

Építőipari kivitelezés, szaktanácsadás

Cégünk Thermo-Block családi házak teljeskörű kivitelezésére szakosodott, garantált a minőségi, tisztességes munka, időben átadott kivitelezést! A Gelavi Bau Kft garancia a pénzed védelmére! 

Legfontosabb céljaink az építkezés alatt a minőségi kivitelezés és az időben való befejezés! Ezeknek rendelünk alá mindent!


Szeretnéd elkerülni a kontár kivitelezőket?

Nálunk felkészült, szakképzett kivitelezői csapat végzi a munkát. Folyamatos a szakmai fejlődésünk, így tudjuk biztosítani a minőségi munkát! Nem dolgozunk hibátlanul, mert hibátlan kivitelező nem létezik, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban megközelítsük azt!

Szeretnéd, hogy határidőn belül fejezzék be a munkát?

Cégünk nagy változáson és átalakításon esett át annak érdekében, hogy minden munkát határidőn belül adjuk át! Ennek rendelünk alá mindent!!

Szeretnéd, hogy nagy szakmai tudással végeznék nálad a munkát?

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden alkalmazott, alvállalkozó a lehető legnagyobb felkészültséggel végezze a feladatát legyen szó akár a segédmunkásról akár a felelős műszaki vezetőről, mindenkitől elvárjuk a megfelelő szaktudást!

Szeretnéd biztonságban tudni a pénzed az egész építkezés alatt?

Cégünk sok-sok éve sikeresen működik, egyetlen veszteséges évünk sem volt, sőt, folyamatosan növekszik a cég teljesítménye. Ennek eredménye pl a fizikai építőanyag kereskedésünk. Az üzletnyitás egy elég jelentős mérföldkő cégünk életében viszont ez is azt bizonyítja, hogy nehezen tudnánk "eltűnni"!! A megbízhatóságunk a pénzügyi oldalon is garantált, ezt bizonyítják eddigi ügyfeleink is! Nem hiszed? Kérdezd meg őket! :)

Szeretnéd, ha szakmai támogatást is kapnál a kiviteleződtől?

Garantáljuk, hogy a legjobb kezekben lesz a kivitelezésed, mert a nagy szakmai felkészültségünkkel nem tudnak újat mutatni sem a tervezők, sem a műszakis kollégák! Sőt! Folyamatosan kontroláljuk a megálmodott terv kivitelezhetőségét, nem csak szakmai szemmel, hanem a megvalósítás anyagi következményeivel is jó előre számolunk így nem fognak a nem várt anyagi plusz költségek nyomasztani! 

Nincs se időd se szaktudásod a kivitelezés lebonyolításához? Szeretnél hátra dőlve biztonságban tudni az építkezést?

Akkor bízd ránk a kivitelezés teljes koordinálását is! Meghatározzuk hova milyen építőanyagot kell alkalmazni, kiszámoljuk a mennyiségét, megrendeljük, kiszállítjuk, mozgatjuk, beépítjük, elszállítjuk a megmaradt építőanyagot! Lekoordináljuk a különböző szakiparok munkáját is mert nagyon jól tudjuk kinek, mikor, miért kell jönnie, nekik mikor, milyen építőanyagot kell biztosítani. Segítünk a komplett papírmunkában is pl a hatósági bizonyítvány beszerzésében, amiben nem nehéz elakadni, ha nincs benne megfelelő rutinod!


Jöjjön egy kis infó rólunk:

Cégünk vállalja családi házak szerkezetépítését, bizonyos esetekben akár a generálkivitelezését is. 30 éves szakmai tapasztalattal, gondos odafigyeléssel várjuk leendő megrendelőink árajánlat kérését. jól képzett, tisztességes, becsületes kollégákkal dolgozunk. 

Legfontosabb célunk a határidőn belüli átadás. 

  • A Gelavi Bau Kft kínálatában megtalálhatóak a saját tervezésű Thermo-Block típusházak. Háromféle méretben készítjük az épületeket. Természetesen apró változtatásokra lehetőség van és mivel az ár tartalmazza a komplett tervdokumentáció elkészítésének a díját, ezért a típustervet ingyen adaptáljuk a te telkedre. Az árakat és a részleteket megtekintheted az alábbi gombra kattintva: 

Természetesen nem csak Thermo-block házak kivitelezésével foglalkozunk. Vállaljuk tégla vagy ytong falazatú épületeket építését is!

Megbízható, becsületes csapatainkkal kizárólag a minőségre és az időbeni átadásra fókuszálunk.

A Gelavi Bau Kft az épületek tartószerkezetét készíti el a többi szakipari munkákat a már jól ismert, bejáratott alvállalkozói csapatainkkal végezzük el közösen úgy lekoordinálva, hogy a lehető legkisebb fennakadással haladjon a munka. Ez teljes embert és rendkívül nagy szervezést igényel ezért a generálkivitelezést csak Fót és környékén tudjuk vállalni. Tartószerkezet építését észak Pest megyében vállaljuk.

Árazás

Cégünk kizárólag az általunk kiszámolt tételes költségvetés alapján dolgozik. Csak erre tudunk felelősséget vállalni! 

Árképzésünket igyekszünk minden esetben úgy kialakítani, hogy a projekt végén mindenki mosolyogjon!

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de őszintén, Te a legolcsóbb fogorvost választod, ha fáj a fogad? Ugye hogy nem! Miért nem? Mert elvárod, hogy gyorsan és fájdalommentesen dolgozzon a fogorvos! Nagyjából így működünk mi is. A legtöbb megrendelőnk elvárja a minőségi, időben átadott kivitelezést, ezt nehezen tudnánk megoldani olcsó munkaerővel, kevés szaktudással.

A jó szakembert meg kell fizetni és mi meg is fizetjük mert csak így tudjuk garantálni a szakszerű, minőségi munkát.

Árajánlat kérés

Árajánlatot a már elkészült tervdokumentáció alapján készítünk saját mennyiség számolással. Egyszerű családi házak esetén a tartószerkezetre készített árajánlat a legtöbb esetben ingyenes.

Bonyolult vagy többszintes épületeknél, amik sokkal több munkaórát igényelnek előfordulhat, hogy egy jelképes összegért tudjuk elkészíteni a kalkulációt. Generálkivitelezés esetén minden esetben csak egy előre meghatározott díjért tudjuk elkészíteni a kért árajánlatot.

Küld el az összes rendelkezésre álló tervdokumentációt a kért munkák megjelölésével az alábbi email címünkre:

gelavibau@gmail.com

Átnézzük a terveket és jelezzük, hogy ingyen vagy egy bizonyos díj ellenében tudjuk elkészíteni a kért árajánlatot.

Fontos, hogy az árajánlat készítésért kifizetett összeg a kivitelezés megrendelés esetében, a teljes összeg visszajár!

Elfogadott árajánlat után

Minden megrendelés esetén vállalkozói szerződést kötünk.

Átküldjük a szerződés mintánkat, amit természetesen a megrendelő véleményezhet.

Fontos, hogy csak szerződéskötés után kezdődhet a kivitelezési projekt és kizárólag számla ellenében fogadunk kifizetést!

Kivitelezés

Az építési terület átadása után kezdődhet a kivitelezés. A munkavégzést kizárólag jólképzett, tapasztalt kollékákkal végezzük akiket folyamatosan koordinálunk. Az építőanyagbeszerzés a mi feladatunk, mert csak az általunk szervezett építőanyagbeszerzéssel tudjuk garantálni a szerződésben vállalt időbeni átadást!

A szakszerű kivitelezés az egyik legfontosabb feladatunk és az időbeni átadás mellett ennek rendelünk alá mindent! Folyamatosan ellenőrizzuk a megfelelő minőséget, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező építésvezetőnk árgus szemekkel figyel, hogy mindnen a helyén legyen úgy ahogy a terveken szerepel. 

Átadás

A munka befejeztével egy személyesen lefolytatott átadás-átvétel következik, ahol a megrendelő az építésvezetővel bejárja a munkaterületet és egy jegyzőkönyvet vesznek fel az átadásról. Csak akkor tekintünk egy projektet befejezettnek, ha a megrendelő elégedetten írja alá a dokumentumot!

Kapacitás

Mivel egy kivitelezés teljes embert igényel ezért a kapacitásunk elég véges! Sajnos mi is kevés jó szakembert ismerünk ezért csak kevés munkát tudunk vállalni azért, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő minőségi kivitelezést.

Szabad kapacitásunk után érdeklődj valamelyik elérhetőségünkön:


Írj nekünk!

Ha kérdésed lenne írj nekünk, a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!