Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a www.gelavi.hu elektronikusan letölthető termékek és weboldalon online olvasható e-book könyvek vásárlásának és felhasználásának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe: www.gelavi.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Gelavi Bau Kft
Székhely címe: 2151 Fót, Szent Imre u. 113. Magyarország
Cégjegyzék száma: 13-09-195433
Nyilvántartást vezető cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Statisztikai számjel: 26525493-4120-113-13
Adószám: 26525493-2-13

Bankszámlaszám: Unicredit 10918001-00000122-89400015

Ügyfélszolgálat adatai:

Cím: 2151 Fót, Szent Imre u. 113. Magyarország

Kapcsolattartó: Czövek Béla
Telefon: 06 70 411 28 99 (normál díjszabású)
E-mail: gelavibau@gmail.com

Az általános szerződési feltételek elfogadása

 • A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
 • Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

Az weboldalon található levédett tartalom, vagyis az e-book könyvek megrendelésének lépései:

 • A csomagajánlatok menüpont alatt három különböző árú csomagból tudnak választani.
 • A csomagok alatt lévő "Megrendelem" gomra kattintva a weboldal átirányítja a "Regisztrációs" oldalra.
 • A könyvcsomaghoz való hozzáféréshez regisztrációra van szükség mert az itt megadott felhasználó névvel és jelszóval férnek hozzá a védett tartalomhoz sikeres csomagvásárlás és kifizetés után.
 • Ki kell tölteni az űrlapot, meg kell adni a számlázási nevet, címet
 • Meg kell adni a belépéshez szükséges felhasználónevet és a jelszót
 • Ki kell választani a csomagot
 • Majd rá kell kattintani a regisztráció gombra.
 • A regisztráció nem automatikus. Miután megkaptuk a regisztrációt igyekszünk a lehető leghamarabb kiállítani a díjbekésrőt a regisztrációkor megadott számlázási adatok alapján. Ezt a díjbekérőt e-mail formájában a számlázó program küldi ki a regisztrációkor megadott e-mail címre.
 • A díjbekérő alapján tudja kifizetni átutalással a kiválasztott csomaghoz tartozó összeget.
 • Miután az összeget megkaptuk aktiváljuk a regisztrációját. Az aktiválásról e-mailben értesítjük. Ezután már korlátlanul hozzáfér a weboldalon lévő összes védett tartalomhoz.
 • Bizonyos csomagokhoz tartozik online letölthető dokumentum is. Ezeket a dokumentumokat sikeres fizetés után kiküldjük e-mail formában a regisztráció jóváhagyásával együtt. Ha nem kapja meg az e-mailt kérjük ellenőrizze a spam mappát is.
 • Ha 24órán belül nem kapja meg az e-maileket és ha a spam mappában sem találja a levelünket kérjük jelezze a problémát valamelyik elérhetőségünkön.

Az adásvételi szerződés létrejötte:

 • Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
 • A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
 • A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A termék lényeges tulajdonságai:

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak

A Weboldalon közzétett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, bruttó árak vannak feltüntetve.

Kiszállítás:

 • A megvásárolható termékek nem fizikai termékek. Előfizetés esetében nincs szállítás. Digitális termékeket pl letölthető dokumentumokat fizetés után elektronikus formában a vásárláskor megadott email címre küldjük ki.

Lehetséges fizetési módok

 • Banki átutalás (előre utalás)

Elállási/Felmondási tájékoztató

Elállási/Felmondási jog

A www.gelavi.hu oldalon kizárólag digitális termék vásárolhatóak elektronikus formában, ebbe beletartoznak az előfizetési szolgáltatások is. A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom vásárlásakor ön kifejezetten hozzájárul és tudomásul veszi, hogy a nem fizikai digitális termékeknél nem tud élni a 14napos felmondási jogával.

Jogkövetkezmények

A weboldalon megvásárolható digitális termékeket, e-book könyveket, elektronikusan olvasható tartalmakat a szerzői jog védi. A digitális termékek vásárlása nem jogosítja fel a vásárlót a termékek, tartalmak másolására, sokszorosítására, harmadik félnek való továbbításra. A digitális termékek, tartalmak jogtalan átadása, harmadik félnek való hozzáférés lehetőségek a biztosítása tilos és törvénytelen! Minden ilyen jellegű magatartás a regisztráció törléséhez vezet és megtesszük a megfelelő jogi lépéseket!

Kérjük segítse munkánkat és legyen ön is jogkövető!

Köszönjük!

Czövek Béla

Gelavi Bau Kft