Mentőöv kezdőcsomag építkezőknek

Segítek elindulni az építkezéssel!

A szolgáltatási csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • "Egy építkezés és annak buktatói" e-könyv
 • "Építés 43 lépésben" e-könyv
 • 1X30 perces telefonos megbeszélés az egyik mentorunkkal
 • Pénzügyi terv
 • Nyomtatványok gyűjteménye

Kezdőcsomag az induláshoz, hogy profiként vágj bele!

Generálkivitelezőként a közel 30 évnyi építőiparban eltöltött idő alatt rengeteg céggel kerültem már össze, mint megrendelő. Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak nekem is. Rengeteg olyan csapat akart már munkát vállalni nálam, akiknek se cégük, se érvényes adószámuk, se szaktudásuk, se becsületük nincs és semmi más nem érdekli őket csak a minél előbb, minél nagyobb profitszerzés és ezért gátlástalanul képesek átgázolni bárkin, senkit se kímélnek.

Találkoztam már átvert és becsapott nyugdíjas könyvelő házaspárral, fiatal házasokkal kisbabával, de még a tapasztalt generálkivitelezőket sem kímélik, bár velük már azért nincs olyan könnyű dolguk, de ez kizárólag a tapasztalatuknak köszönhető. Sajnos rengeteg elrontott, összecsapott munkát kellett már mások után kijavítanom. Mivel ezen a téren is igen nagy tapasztalatra tettem szert, ezért most megosztom ezt veletek, hogy nektek ne kelljen az ilyen gátlástalan, kontárokkal szembenéznetek. A weboldalamon található tartalmak mind ebben segítenek neked!

Átadom neked a hosszú évek alatt összegyűjtött hatalmas tudást, amivel magabiztos, igazi profi kivitelezővé válsz, ha csak egy munkára is, de az az egy munka életed kivitelezése lesz!

Ezért írtam meg az e-könyvet:

 • "Egy építkezés és annak buktatói" elég beszédes a címe nem?

Ezért hoztam létre az építési Mentor szolgáltatásunkat is. Végig mentoráljuk az építkezésed, hogy te ne kerül össze a kontárokkal.

Ha velem tartasz segítek a vállalkozókat alaposan megszűrni. Ha elfogadod a tapasztalataimat olyan szerződést adok át neked, amit csak egy megbízható, becsületes vállalkozó ír alá a kontár tróger nem!!! Lehet, hogy nyers vagyok, de ez a valóság, ebben élünk! Garantálom, hogy a megbízhatatlan, simlis vállalkozó messzire le fog kerülni!

 • Szeretnél építkezni, de nincs benne tapasztalatod, nem tudod hogyan is kezdj neki?
 • Fogalmad sincs miből épüljön vagy milyen gépészetet válassz?
 • Sose hallottál még a légtömörség fontosságáról?
 • Félsz, hogy átvernek és becsapnak a kivitelezők?
 • Nem tudod milyen a hőhídmentes csomópont?
 • Nem tudod mennyibe fog kerülni az építkezés?
 • Rettegsz a felesleges kiadásoktól?

Ha csak az egyik kérdés is igaz rád, akkor neked ajánlom a mentőöv csomagot, ami az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • "Egy építkezés és annak buktatói" e-könyv: Nem csak egy könyv, hanem egy komplex e-book tudástár, ami a kezdő építkezők életét könnyíti meg. Megmutatom a folyamatoknál mire kell figyelni, hogy ne legyen hibás a kivitelezés. Leírom, hogyan kerüld el a kontárokat, hogyan találj megbízható kivitelezőt és hogyan szerződj úgy, hogy garantáltan hátra dőlhetsz, nem fognak átverni, becsapni!
 • "Építés 43 lépésben" e-könyv: Bemutatom egy ház építését 43 lepésben. Sorra veszem az építési folyamatokat a legoptimálisabb sorrendben. Tudni fogod melyik folyamat mi után következik, melyik anyagot mikor kell megrendelni, melyik szakembernek mikor kell szólni, hogy időben ott legyenek az építkezésen. Ezzel biztosíthatod a zökkenőmenetes, folyamatos kivitelezést, hogy időben elkészüljön az épület.
 • 1X30 perces telefonos megbeszélés: az egyik mentorunknak felteheted a kérdéseidet legyen szó a telekvásárlásról a tervezésről az építési technológiákról vagy akár a hatósági bizonyítvány megszerzéséről.
 • Pénzügyi terv: A csomag része a pénzügyi terv, amit a te építkezésedhez tudsz adaptálni, feltöltheted az árazott költségvetésed alapján megállapított költségeket, folyamatosan nyomon tudod követni az építkezés pénzügyi helyzetét. Tartalmaz építőanyag és raklap nyilvántartót. Nyomon tudod követni kik vesznek részt az építkezéseden. Bármikor megtudod nézni, hogy állsz a tervezett költségekhez képest. Látni fogod hol, mennyi megtakarításod keletkezett, így áttudod csoportosítani egy másik tételhez pl kitudsz építeni egy magasabb szintű gépészetet. Ne aggódj a használata miatt, egyáltalán nem bonyolult és egy mentor megtanít minden funkció kezeléséhez.
 • Nyomtatványok: Átküldi a szerkeszthető nyomtatványokat, megmutatja hogyan töltsd ki őket a te építkezésedhez adaptálva. Nyomtatványok, amiket megkapsz elektronikus formában: Építési szerződés, Műszaki átadás-átvételi jegyzőkönyv, Nyomáspróba jegyzőkönyv, Kivitelezői nyilatkozat, FMV nyilatkozat, Statisztikai adatlap

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szolgáltatás kedvezményes ára most csak mindössze 64.990ft

Egy okos építkező nem azt nézi mennyibe kerül Mentőöv csomag szolgáltatás, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!

Szerinted, a te véleményed szerint egy 80millió forint értékű építkezésen mennyit veszíthetsz, ha nem vagy elég felkészült, ha nem tudod alaposan megszűrni a vállalkozókat, ha nem látod át a költségeket, ha nem látod előre a várható kiadásokat??Próbáld meg számszerűsíteni mekkora összeget kockáztatsz, hunyd be a szemed és mond ki azt a számot amire gondoltál...

Most mond ki azt is mennyibe kerül a Mentőöv csomag szolgáltatás, amivel felkészülten, magabiztosan vághatsz bele az építkezésbe, garantáltan elkerülve a felesleges problémákat...

Üdvözöllek az új ügyfeleim között :)