Könyvcsomag ajánlatok

A kiválasztott csomaggal olyan hatalmas szakmai tapasztalathoz juthatsz hozzá, amit a szakemberek csak sok-sok év alatt tudnak elsajátítani, így valójában ennek a tudásnak az ára összegben nem is kifejezhető, ennek ellenére igyekeztem pénztárcabarát, de a kapott valós értékhez megfelelő árakat meghatározni.

Bronz csomag

A kezdő

Akiós ára: 9.990.-


Egy építkezés és annak buktatói

14.990.-

Építés 43 lépésben

5.990.-

Ezüst csomag

A haladó

Akiós ára: 24.990.-


Egy építkezés és annak buktatói

14.990.-

Építés 43 lépésben

5.990.-

Letölthető, szerkeszthető nyomtatványok

4.990.-

Szerkeszthető komplex pénzügyi terv

24.990.-

Gyémánt csomag

A profi

Akiós ára: 199.990.-


Egy építkezés és annak buktatói

14.990.-

Építés 43 lépésben

5.990.-

Letölthető, szerkeszthető nyomtatványok

4.990.-

Szerkeszthető komplex pénzügyi terv

24.990.-

Mintaház kulcsrakész, szerkeszthető teljes árazott költségvetése

99.000.-

Szabadon felhasználható, adoptálható mintaház tervdokumentáció átadása

249.000.-


Nem csak egy csomagot vásárolsz meg, hanem egy igazi értéket is!

A csomagok megvásárlása nem időszakos hozzáférést biztosít, hanem korlátlan ideig hozzáférsz a kiválasztott csomagban szereplő termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Ha egy meglévő előfizetésből magasabba szeretnél lépni, akkor természetesen csak a két csomag közti különbözetet kell kifizetned. Csomagváltási szándékodat kérlek jelezd valamelyik elérhetőségemen. Köszönöm!

Egy okos építkező nem azt nézi mennyibe kerül ez a könyvcsomag, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!

Szerinted, a te véleményed szerint egy 80millió forint értékű építkezésen mennyit veszíthetsz, ha nem vagy elég felkészült, ha nem tudod alaposan megszűrni a vállalkozókat, ha nem látod át a költségeket, ha nem látod előre a várható kiadásokat??Próbáld meg számszerűsíteni mekkora összeget kockáztatsz, hunyd be a szemed és mond ki azt a számot amire gondoltál...

Most mond ki azt is mennyibe kerül ez a könyvcsomag, amivel felkészülten, magabiztosan vághatsz bele az építkezésbe, garantáltan elkerülve a "káros" kiviteleztőket... 

Csomagokhoz tartozó kiegészítők részletezése

1. Egy építkezés és annak buktatói 

A könyvben megmutatom, hogy egy építkezés alatt mire kell figyelni, hogy ne legyen hibás a kivitelezés. Leírom, hogyan kerüld el a kontárokat, hogyan találj megbízható kivitelezőt és hogyan szerződj úgy, hogy garantáltan hátra dőlhetsz, nem fognak átverni, becsapni!

2. Építési folyamatok 43 lépésben

Az építkezés folyamatát mutatja be 43 lépésben. A sorrend nem véletlenszerűen lett meghatározva, hanem pont azt mutatja be mi miután következik az építkezés alatt, hogy ne legyen fennakadás, hogy ne kelljen várni valakire vagy valamire. 

3. Letölthető, szerkeszthető nyomtatványok

Lehetőség van hozzájutni a sokszor hiányolt nyomtatványokhoz, amikre egy építkezés alatt szükség van. Szerkeszthető word formátumban tudsz hozzájutni ezekhez: Építési szerződés, Műszaki átadás-átvételi jegyzőkönyv, Nyomáspróba jegyzőkönyv, Kivitelezői nyilatkozat, FMV nyilatkozat, Statisztikai adatlap

4. Szerkeszthető komplex pénzügyi terv

A pénzügyi tervvel folyamatosan nyomon tudod követni az aktuális költségeket a tervezett költségekhez képest. Ez abban tud nagy segítséget nyújtani, hogy folyamatosan látod, hogy áll az építkezés pénzügyi helyzete, hogy ne tudd túllépni a pénzügyi keretet, hogy ne úsz el a végére. Csak a megfontolt, profi építők használnak pénzügyi tervet, de te most hozzájuthatsz, hogy te is magabiztos építtetővé válj!

5. Anyagbeszerzés mennyiségi kalkulációval

Segítek az anyagbeszerzésben, kiszámolom mennyi anyagra van szükséged, bekérem neked a leszerződött beszállítóimtól a lehető legjobb árat. Átadom neked a nehezen megszerzett nagyker áraimat, amit a cégem sok-sok év alatt ért el sok 10millió értékű megrendelései után.

6. Szabadon felhasználható mintaház tervdokumentáció

A könyv része egy családi ház tervdokumentációja, amit felépítek benne a barátommal. A tervdokumentációt én már kifizettem és átadom neked a terv szerzői jogvédelemét is, hogy bárki adaptálni tudja a te telkedhez. A tervdokumentáció része egy alaprajz, metszetrajz, homlokzati rajz és a fotó realisztikus látványtervek.

7. Mintaház árazott és árazatlan költségvetése

A csomag tartalmaz az épülethez készített kulcsrakész, árazott, szerkeszthető excel formátumú részletes költségvetést, ami szerves része a pénzügyi tervnek. A kitöltött költségvetéssel előre megtudod határozni az építési projekt tervezett költségeit a pénzügyi tervvel folyamatosan nyomon tudod követni az aktuális költségeket a tervezett költségekhez képest.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ha elakadsz és nem tudod melyik csomagot válaszd vagy ha valamelyik kiegészítővel kapcsolatban lenne kérdésed írj nekünk az alábbi űrlap segítségével.