Online szaktanácsadás garanciával!

Google meet online szaktanácsadási szolgáltatás építőiparral kapcsolatos témában.

Ha szeretnél informálódni pl egy építkezéssel kapcsolatban, ha szakmai kérdésed lenne, ha egy már meglévő hibára, problémára keresed a megoldást keress fel bátran, segíteni fogok!

Szeretnéd, ha garanciát vállalnék a tanácsadásomra? Hiszem, hogy rendelkezem annyi tapasztalattal az építőiparban, hogy magabiztosan garanciát tudok vállalni a szolgáltatásomra, vagy is, ha nem vagy elégedett a tanácsadásommal nem kell kifizetned a szolgáltatást!

Azért, mert te most itt vagy valószínűleg elgondolkodtál már azon milyen jó lenne egy új saját házban élni. Egy otthonban, ami szép fényes, tágas, kényelmes és a ti egyedi igényeitek szerint épült. A folyamat, hogy saját otthont építsünk, izgalmas és belső elégedettséggel tölthet el. Azonban kezdő építkezők számára ez a feladat nehézségekkel és kihívásokkal járhat. Ezért fontos tisztában lenni a folyamat minden lépésével és alapelveivel a sikeres és zökkenőmentes építkezés érdekében.

Megtanítalak hogyan kerüld el a problémákat a buktatókat, elmondom mit hova építs be, mire figyelj, mit mikor rendelj meg, hogyan fejezd be, mikor milyen dokumentumokat, engedélyeket szerezz be, hogyan válaszd ki a közreműködőket, hogyan kerüld el a kontár kivitelezőket.

Ha csak az egyik kérdés is igaz rád:

 • Szeretnél építkezni, de nincs benne tapasztalatod, nem tudod hogyan is kezdj neki?
 • Szükséged lenne egy mentorra egy támogató személyre, aki mindig segít, ha elakadsz?
 • Fogalmad sincs miből épüljön vagy milyen gépészetet válassz?
 • Sose hallottál még a légtömörség fontosságáról?
 • Félsz, hogy átvernek és becsapnak a kivitelezők?
 • Nem tudod milyen a hőhídmentes csomópont?
 • Nem tudod mennyibe fog kerülni az építkezés?
 • Rettegsz a felesleges kiadásoktól?
 • Unod már a meglévő szűk lakásodat?
 • Szeretnél végre megszabadulni a drága albérlettől?

akkor itt az ideje, hogy igénybe vedd az online szaktanácsadás szolgáltatásunkat.

Profi építtetőként, teljesen felkészülten vághatsz bele az építkezésbe!Összességében, egy magas színvonalú online szaktanácsadó szolgáltatást nyújtunk, amely széles körű segítséget és tanácsokat kínál a felhasználóknak. Kényelmes, gyors és hatékony módja a kérdések megválaszolásának és a problémák megoldásának. Biztosítja a felhasználók számára a legmagasabb színvonalú szakmai tanácsadást az építőipar különféle területein.

Az online szaktanácsadó szolgáltatás, amely kiváló lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy szakértői segítséget kérjenek az építőipar különböző szakterületein. Egyre több ember számára válik fontossá, hogy kapcsolatba léphessen olyan szakemberekkel, akik segítenek megoldásokat találni problémáikra, kérdéseikre választ adni, és személyre szabott tanácsokat nyújtani.Az online építőipari szaktanácsadás egyre népszerűbbé válik, hiszen kényelmes és gyors módja annak, hogy kérdéseinkre válaszokat kapjunk, ráadásul időt és energiát spórolunk, hiszen nem kell személyesen találkozni a szakemberrel. A technológiák legújabb fejlesztéseit használva biztosítjuk a felhasználóknak a profi tanácsadást, akár otthonról vagy bármilyen más helyről.

Egy okos építkező nem azt nézi mennyibe kerül az Online szaktanácsadás szolgáltatás, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!

Szerinted, a te véleményed szerint egy 80millió forint értékű építkezésen mennyit veszíthetsz, ha nem vagy elég felkészült, ha nem tudod alaposan megszűrni a vállalkozókat, ha nem látod át a költségeket, ha nem látod előre a várható kiadásokat??Próbáld meg számszerűsíteni mekkora összeget kockáztatsz, hunyd be a szemed és mond ki azt a számot amire gondoltál...

Most mond ki azt is mennyibe kerül az Online szaktanácsadás szolgáltatás, amivel felkészülten, magabiztosan vághatsz bele az építkezésbe, garantáltan elkerülve a "káros" kiviteleztőket...

Üdvözöllek az új ügyfeleim között :)

Generálkivitelezőként a közel 30 évnyi építőiparban eltöltött idő alatt rengeteg céggel kerültem már össze, mint megrendelő. Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak nekem is. Rengeteg olyan csapat akart már munkát vállalni nálam, akiknek se cégük, se érvényes adószámuk, se szaktudásuk, se becsületük nincs és semmi más nem érdekli őket csak a minél előbb, minél nagyobb profitszerzés és ezért gátlástalanul képesek átgázolni bárkin, senkit se kímélnek.

Találkoztam már átvert és becsapott nyugdíjas könyvelő házaspárral, fiatal házasokkal kisbabával, de még a tapasztalt generálkivitelezőket sem kímélik, bár velük már azért nincs olyan könnyű dolguk, de ez kizárólag a tapasztalatuknak köszönhető. Sajnos rengeteg elrontott, összecsapott munkát kellett már mások után kijavítanom. Mivel ezen a téren is igen nagy tapasztalatra tettem szert, ezért most megosztom ezt veletek, hogy nektek ne kelljen az ilyen gátlástalan, kontárokkal szembenéznetek. A weboldalamon található tartalmak mind ebben segítenek neked!

Átadom neked a hosszú évek alatt összegyűjtött hatalmas tudást, amivel magabiztos, igazi profi kivitelezővé válsz, ha csak egy munkára is, de az az egy munka életed kivitelezése lesz!

Ezért írtam meg az e-könyvet:

 • "Egy építkezés és annak buktatói" elég beszédes a címe nem?

Ezért hoztam létre az építési Mentor szolgáltatásunkat is. Végig mentoráljuk az építkezésed, hogy te ne kerül össze a kontárokkal.

Ha velem tartasz segítek a vállalkozókat alaposan megszűrni. Ha elfogadod a tapasztalataimat olyan szerződést adok át neked, amit csak egy megbízható, becsületes vállalkozó ír alá a kontár tróger nem!!! Lehet, hogy nyers vagyok, de ez a valóság, ebben élünk! Garantálom, hogy a megbízhatatlan, simlis vállalkozó messzire le fog kerülni!