Építési Mentor kezdő építkezőknek

A mentorod személyre szabottan a te építkezéseddel foglalkozik. Ismerni fogja a projektedet az épület tervdokumentációját, felkészülten segít a zökkenőmentes építkezésben.

Kidolgoztunk egy olyan személyi mentor szolgáltatást, ami hatalmas segítséget jelent minden kezdő építkezőnek, folyamatosan támogatjuk az építkezés alatt. Bármikor elakad lesz kihez forduljon, legyen szó pénzügyekről, műszaki információkról vagy bármilyen kérdésről, ami az építkezéssel kapcsolatos mi ott leszünk és támogatjuk!

Minden olyan kezdő építkezőknek ajánljuk: aki

 • Szeretne építkezni, de nincs benne tapasztalata, nem tudja hogyan is kezdjenek neki
 • Szüksége lenne egy mentorra egy támogató személyre, aki mindig segít, ha elakad
 • Nem hallott még a légtömörség fontosságáról
 • Fél, hogy átverik és becsapják a kivitelezők
 • Nem tudja milyen egy hőhídmentes csomópont
 • Nem tudja mennyibe fog kerülni az építkezés
 • Retteg a felesleges kiadásoktól

Rengeteg fennakadásra számíthat, ha nincs meg a megfelelő rutinja, de a mentora segíteni fogja, hogy problémamentesen vigye végig az építkezését! 

Elkészíti a tervdokumentációd alapján az épület árazott költségvetését, hogy előre lásd mennyibe is fog kerülni. Ezt a költségvetést felhasználhatod árazatlan költségvetésként is a vállalkozók megversenyeztetéséhez.

Pénzügyi terv:

A szolgáltatás szerves része a pénzügyi terv. A mentorod a te építkezésedhez adaptálja, feltölti az árazott költségvetésed alapján megállapított költségeket. Megtanít a pénzügyi terv használatára.


Extra ajándékként megkapod a nyomtatvány gyűjteményt!

De nem csak ajándékként átadja a szerkeszthető nyomtatványokat, hanem segít is kitölteni a te építkezésedhez adaptálva. Nyomtatványlista: Építési szerződés, Műszaki átadás-átvételi jegyzőkönyv, Nyomáspróba jegyzőkönyv, Kivitelezői nyilatkozat, FMV nyilatkozat, Statisztikai adatlap


A személyi mentor szolgáltatásunkat kifejezetten a kezdő építkezőknek ajánljuk. Minden megrendelőnk kap egy saját személyi mentort, aki végig mentorálja az építkezés teljes folyamatán. Emailben és Messengeren tudod elérni munkanapokon. Garantáltan 12órán belül válaszolni fog. Folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásainkat és gőzerővel azon dolgozunk, hogy minél előbb jelentősen csökkenteni tudjuk a garantált válaszadási időt.

Az építési Mentor havidíjas szolgáltatás. Az első havi díj a kezdőcsomag díj miatt 149.000.- 

Amit a Mentor kezdőcsomag tartalmaz:

 • Egy órás kötetelen személyes beszélgetés az irodánkban Fóton
 • Árazott és árazatlan költségvetés készítése a te tervdokumentációd alapján
 • Komplex pénzügyi terv adaptálva az építkezésedhez
 • Építkezési nyomtatványok adaptálva az építkezésedhez


A személyi mentor szolgáltatás további havi díja: 99.990.-/hó

A szolgáltatás bármikor lemondhatod, nincs hűségidő!!

Bízom benne, hogy te is meglátod benne a valódi értéket és mielőbb az új megrendelőim között üdvözölhetlek!  

Egy okos építkező nem azt nézi mennyibe kerül az Építési Mentor szolgáltatás, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!

Szerinted, a te véleményed szerint egy 80millió forint értékű építkezésen mennyit veszíthetsz, ha nem vagy elég felkészült, ha nem tudod alaposan megszűrni a vállalkozókat, ha nem látod át a költségeket, ha nem látod előre a várható kiadásokat??Próbáld meg számszerűsíteni mekkora összeget kockáztatsz, hunyd be a szemed és mond ki azt a számot amire gondoltál...

Most mond ki azt is mennyibe kerül az Építési Mentor szolgáltatás, amivel felkészülten, magabiztosan vághatsz bele az építkezésbe, garantáltan elkerülve a "káros" kiviteleztőket... 

Üdvözöllek az új ügyfeleim között :)

A személyes mentor szolgáltatásunk igénybevételével megszabadítunk a felesleges pénzkiadásoktól, a káros kivitelezőktől és a kezdő építtetők bizonytalanságától!

Generálkivitelezőként a közel 30 évnyi építőiparban eltöltött idő alatt rengeteg céggel kerültem már össze, mint megrendelő. Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak nekem is. Rengeteg olyan csapat akart már munkát vállalni nálam, akiknek se cégük, se érvényes adószámuk, se szaktudásuk, se becsületük nincs és semmi más nem érdekli őket csak a minél előbb, minél nagyobb profitszerzés és ezért gátlástalanul képesek átgázolni bárkin, senkit se kímélnek.

Találkoztam már átvert és becsapott nyugdíjas könyvelő házaspárral, fiatal házasokkal kisbabával, de még a tapasztalt generálkivitelezőket sem kímélik, bár velük már azért nincs olyan könnyű dolguk, de ez kizárólag a tapasztalatuknak köszönhető. Sajnos rengeteg elrontott, összecsapott munkát kellett már mások után kijavítanom. Mivel ezen a téren is igen nagy tapasztalatra tettem szert, ezért most megosztom ezt veletek, hogy nektek ne kelljen az ilyen gátlástalan, kontárokkal szembenéznetek. A weboldalamon található tartalmak mind ebben segítenek neked!

Átadom neked a hosszú évek alatt összegyűjtött hatalmas tudást, amivel magabiztos, igazi profi kivitelezővé válsz, ha csak egy munkára is, de az az egy munka életed kivitelezése lesz!

Ezért írtam meg az e-könyvet:

 • "Egy építkezés és annak buktatói" elég beszédes a címe nem?

Ezért hoztam létre az építési Mentor szolgáltatásunkat is. Végig mentoráljuk az építkezésed, hogy te ne kerül össze a kontárokkal.

Ha velem tartasz segítek a vállalkozókat alaposan megszűrni. Ha elfogadod a tapasztalataimat olyan szerződést adok át neked, amit csak egy megbízható, becsületes vállalkozó ír alá a kontár tróger nem!!! Lehet, hogy nyers vagyok, de ez a valóság, ebben élünk! Garantálom, hogy a megbízhatatlan, simlis vállalkozó messzire le fog kerülni!

Bízunk benne, hogy minél előbb az új ügyfeleink között üdvözölhetünk!