113m2-es Thermo-block típusház árral

Tekintse meg típusházainkat árakkal, műszaki leírásokkal.

Igyekeztünk a legköltséghatékonyabb megoldásokat összegyűjteni és ezekből egy élhető, költséghatékonyan fenntartható épületeket megtervezni.

Az épület nettó hasznos alapterülete 113m2. Igyekeztünk a leghatékonyabban kialakítani a tereket szép, tágas, meleg otthon. Akár két felnőtt és két gyerek is kényelmesen elfér benne.

Az épület tartószerkezete Thermo-block bennmaradó polisztirol falzsaluba öntött vasbeton szerkezet. A hagyományos téglalap forma miatti egyszerűségnek köszönhetően, gazdaságosan felépíthető és költséghatékonyan fenntartható az épület. 15cm vastag homlokzati hőszigetelő réteg garantálja a tartós és állandó hőmérsékletet.

Az épület mennyezete látszó gerendás fafödémes szerkezetből készül, ami igazi meleghatást nyújt a benne élőknek.

Klikkes SPC melegburkolat kerül minden helyiségbe. Vízálló tulajdonsága mellett puha, igazi meleghatást nyújt cipő vagy papucs nélküli használat közben. Sokkal kevésbé sérülékeny, mint a hidegburkolat vagy a laminált parketta.

A levegő-levegő hőszivattyúval nagyon hamar felmelegíthetjük vagy lehűthetjük az épületben a hőmérsékletet, sokkal előbb érezzük a hőhatást, mint a felületfűtésnél. Minden általunk épített típusházhoz kiépítjük a központi hővisszanyerős szellőztető rendszert, hogy tiszta, megszűrt, pormentes levegőt tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.

Cégünk saját gyártású termékeinek és a nagy szakmai tapasztalatunknak köszönhetően hőhídmentes, légtömör és nagyon jó hőszigetelő tulajdonságú lesz minden általunk tervezett és kivitelezett épület.

Nagy gondossággal építjük be a nyílászárókat, ahol alkalmazzuk a RAL szalagos beépítést és a saját fejlesztésű és gyártású Gelapur hőhídmegszakító elemeket.

Különösen nagy figyelmet fordítunk a megfelelően elkészített párafékezésre és az épület megfelelő légtömörségére.

A megfelelően kiválasztott hőszigeteléseknek és azok szakszerű beépítésének köszönhetően garantáljuk a hőhídmentes kivitelezést és hogy ezt megnyugtatóan be is tudjuk bizonyítani, minden elkészült épületről hőkamerás felvételt készítünk!

A típusterveket a megrendelő által biztosított építési telkekre adaptálja a saját építész kollégánk. A tervek adaptálása, esetleges módosítása és azok feltöltése az ÉTDR rendszerbe ingyenes, illetve a mi költségünk és az árak tartalmazzák.

Az építkezést fotókkal és videókkal folyamatosan dokumentáljuk így szinte bármi visszakereshető, visszanézhető. 

113m2-es Thermo-Block családi ház


Az épület kulcsrakész kivitelezési költsége: 74.990.000ft

Az összeg tartalmazza a teljes tervdokumentáció elkészítését az ön telkéhez adaptálva a megépítéshez szükséges anyagköltséget a munkadíjat és az 5%-os áfát is! 

A kulcsrakész ár az épület teljes elkészítéséhez szükséges költséget tartalmazza bútorzatok nélkül. Az árban benne vannak a beltéri ajtók a szaniterek a burtkolatok is. 

Műszaki tartalom kulcsrakész állapothoz:

Az épület szerkezetkész kivitelezési költsége: 39.990.000ft

Az összeg tartalmazza a teljes tervdokumentáció elkészítését az ön telkéhez adaptálva a megépítéshez szükséges anyagköltséget a munkadíjat és az 5%-os áfát is!

Az ár az épület tartószerkezetéhez szükséges költségeket tartalmazza. Alap, lábazat, lemezbeton, főfalak, födém, tető.     

Műszaki tartalom szerkezetkész állapothoz:

Tervrajzok

Látványtervek

Érdeklődés a 113m2-es típusház iránt